icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat Onderwijs

Live Learning Event “Associate degrees”

TriamFloat

Samen met de Rotterdam Academy organiseert TriamFloat Onderwijs op dinsdag 11 april 2023 hét event over Assiocate degrees. Tijdens dit event vergroot je je kennis over de Associate degree, krijg je nieuwe inzichten én bespreken we de kansen & mogelijkheden die een Associate degree voor werkgevers kan bieden. Daarnaast wisselen we praktijkervaringen uit en is er de gelegenheid om te netwerken.

Associate degree

De Associate degree is een tweejarige praktische hbo-opleiding. De nadruk ligt op het leren door doen. Het bedrijfsleven is daarnaast nauw betrokken. Je leert dus waar de beroepspraktijk behoefte aan heeft. Maar hoe geef je zo’n Associate degree opleiding goed vorm? Hoe haak je het werkveld aan? Met welke uitdagingen heb je te maken? En welke toegevoegde waarde heeft een Associate degree voor de ontwikkeling van je medewerkers en je organisatie?

Rotterdam Academy

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, Albeda en Hogeschool Rotterdam. Deze samenwerking zorgt voor een goede en soepele overgang van mbo naar hbo. De Rotterdam Academy biedt 16 voltijd en 15 deeltijd Associate degrees aan. Al deze opleidingen zijn ontwikkeld met het bedrijfsleven en sluiten naadloos aan op de praktijk

Live Learning Event ‘Associate degree’

Tijdens het Live Learning Event ‘Associate degree’ neemt onze host - de Rotterdam Academy - ons mee in de ontwikkeling van deze Associate degree opleidingen. Ruim 10 jaar geleden is de Rotterdam Academy hiermee gestart. We nemen je mee in het ontstaan van deze opleidingen en welke visie eraan ten grondslag ligt. Ook laten we je zien hoe een opleiding is opgezet, hoe deze opleidingen samen met het werkveld en bedrijfsleven worden ontwikkeld en welke best practices er zijn. Daarnaast gaan we ook in gesprek gaan met bedrijven en studenten over hun ervaringen.

In de middag gaan we aan de slag met actuele vraagstukken op het gebied van Associate degrees die je zelf kunt inbrengen (dit kun je aangeven als je je aanmeldt). Wellicht onderzoek je binnen jouw organisatie of een AD opleiding geschikt is voor je populatie en heb je hier een concrete vraag over? Misschien wil je meer weten over hoe je de beroepspraktijk in je curriculum kan integreren of hoe je op een juiste manier toetst? Of misschien wil je sparren over het nut en de noodzaak van deze Associate degrees opleidingen versus een kortere opleiding die mensen kunnen volgen op de werkvloer?  

Kortom een interactieve middag waarbij de consultants van TriamFloat Onderwijs graag met je in gesprek gaan en jou een aantal concrete en praktische handvatten geven waarmee je direct aan de slag kunt.

Programma

10:00 Inloop & ontvangst
10:30 Introductie Associate degrees door de Rotterdam Academy
11.30  Panelgesprek met studenten en docenten
12:30 Lunch
13:30 Werksessie (in groepen aan de slag met actuele vraagstukken van deelnemers)
15:00 Bespreken resultaten werksessie d.m.v. posterpresentatie & gelegenheid voor vragen
15:45 Centrale afsluiting
16:00 Borrel & netwerken
17:30 Einde

Aanmelding en de werksessie

Lijkt dit event je interessant om bij te wonen? Meld je dan snel aan via ons aanmeldformulier. Je kunt hier ook een vraag of casus indienen over de Associate Degree die we in de werksessie aan bod laten komen. De onderwijskundige experts van TriamFloat Onderwijs gaan dan - samen met jou en de andere deelnemers van het event - met de vraagstukken aan de slag om tot een goed advies, nieuwe inspiratie of een concrete oplossing te komen.

Wil je meer weten over de Associate degree? Wil je jouw vraagstuk inbrengen op het gebied van de Associate degree en met onze onderwijskundige experts concreet aan de slag gaan? Meld je dan aan!

Let op: inschrijven kan tot en met donderdag 6 april


Wanneer: dinsdag 11 april 2020, van 10.00 uur - 17.30 uur
Waar: Rotterdam Academy, Burgemeester S'jacobplein 13015 CA Rotterdam. Meer informatie over de locatie vind je hier.
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan dit event. Let op! Bij een afmelding na 7 april 13.00 uur, zijn wij genoodzaakt je een factuur te sturen van 150 € excl. BTW. Dit bedrag zullen we vervolgens doneren aan Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

Benieuwd wat de consultants van TriamFloat Onderwijs voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen?