“Blended learning wordt steeds relevanter, ook in het onderwijs. Maar wat is de juiste mix? En welke ingrediënten heb je nodig?” Business Manager Baukje Sijpkens trapt het TriamFloat-event “Blenden als een chef” af, namens het expertiseteam Onderwijs. De docenten, onderwijskundigen en teamleiders in de zaal zijn deze ochtend getuige van een wel heel bijzondere kookworkshop..
Onderwijsconsultant Maaike geeft een korte presentatie en legt uit welke stappen je moet doorlopen, om blended learning tot een succes te maken: “en ik gebruik hierbij natuurlijk de termen die horen bij een chefkok!”
Als laatste onderdeel wordt de zaal opgesplitst in drie groepen en gaan we blended learning in praktijk te brengen. Hiervoor halen we informatie bij elkaar op en hebben we een panelgesprek. Bijzondere gast tijdens dit gesprek is Mary Dankbaar, blended learning expert bij de Erasmus MC.
De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch, waarbij we kunnen napraten. Speciale dank voor de goede organisatie aan onze consultants Maaike, Lisa, Sascha, Anita en Roger.