icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat Onderwijs
Nieuws 28/09/2021

"Ik kijk ernaar uit om te zien hoe het onderwijs overal is ingericht"

Erwin

Erwin van Oosten is onze nieuwe collega. Vanaf 27 september is hij aan de slag als Learning & Development Consultant bij TriamFloat. Hij kan niet wachten om een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven. Erwin stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?
"Mijn naam is Erwin van Oosten en ik ben 32 jaar. Na het afronden van de studie Onderwijskundig Ontwerp & Advisering ben ik begonnen als onderwijskundige bij de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). Ik was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteitsborging van verschillende examens, zoals Sociale Hygiëne, Horecaportier en diverse drankenexamens. Na SVH ben ik aan de slag gegaan bij de NCOI Groep als kwaliteitsmanager mbo en voorzitter van twee examencommissies. In deze rollen was ik verantwoordelijk voor het examinerings- en diplomeringsproces en de kwaliteitsborging van het onderwijs. Vanaf 27 september ben ik aan de slag als Learning & Development Consultant bij TriamFloat."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Werkzaamheden omtrent examinering en kwaliteitsborging zijn grote passies van mij. Het in kaart brengen van wat moet worden geëxamineerd en hoe dat het beste kan worden gedaan of hoe opgestelde kwaliteitsnormen het beste kunnen worden geborgd, vind ik fantastisch om te doen."

Waarom heb je gekozen voor TriamFloat?
"Ik heb gekozen voor TriamFloat, omdat zij mij de mogelijkheid bieden om bij verschillende onderwijsinstellingen binnen te kijken en omdat TriamFloat een hoge kwaliteit levert."

Kun je iets verrassends over jezelf vertellen?
"Ik ben een groot fan van bordspellen en ik vind het heerlijk om met een groep vrienden de weekenden hiermee door te komen. Een andere grote hobby van mij is wijnproeven. Ik heb een aantal jaar geleden voor SVH wijnexamens mogen ontwikkelen en vanaf toen is de voorliefde voor wijn begonnen. Gelukkig zijn bordspellen en wijn een uitstekende combinatie."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Ik kijk het meest uit naar de wisselende opdrachten. Als Learning & Development Consultant krijg ik de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven binnen te kijken en te zien hoe zij het onderwijs hebben ingericht."

overzicht nieuws
triamfloat
Erwin van Oosten /
Onderwijs expert

Benieuwd wat de experts van TriamFloat Onderwijs voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen?