icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat Onderwijs
Event

Digitale Onderwijs Meet-up: ben jij erbij op 1 oktober 2021?

meet up

Op vrijdagochtend 1 oktober organiseert TriamFloat Onderwijs de Digitale Onderwijs Meet-up: Flexibilisering van middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs - wat kunnen we van elkaar leren?

Onze consultants zien flexibilisering steeds vaker terugkomen binnen verschillende onderwijsinstellingen. In de visie op onderwijs en in het curriculum lijkt de toenemende keuzevrijheid van de student centraal te staan. Dit brengt genoeg organisatorische en onderwijskundige uitdagingen met zich en dát vraagt om een Meet-up!  

Dus ben jij docent, onderwijsontwikkelaar, -manager of beleidsmedewerker? Of wil je gewoon héél graag meepraten over flexibilisering in het mbo of hoger onderwijs? Schrijf je in voor de Meet-up! 

De Digitale Onderwijs Meet-up bestaat uit verschillende rondetafelgesprekken. De rondetafels worden geleid door onze TriamFloaters, maar we verwachten een actieve bijdrage van jou als deelnemer! Aan de hand van stellingen en vragen gaan we in gesprek, wisselen we ervaringen uit en leren we van elkaar over flexibilisering van onderwijs. 

De thema's van de rondetafelgesprekken zijn: 

  • Onderwijslogistiek: Welke uitdagingen brengen flexibele leerroutes met zich mee voor inschrijven, roosteren en organiseren van onderwijs? 
  • Leerwegonafhankelijk toetsen: Welke gevolgen heeft het toetsen op basis van leeruitkomsten voor het ontwerp van het onderwijs? 
  • Studentbegeleiding: Als de keuzevrijheid van de student groeit, wat vraagt dit dan van de begeleiding door coaches en mentoren? 
  • Microcredentialing: Welk effect heeft een steeds breder onderwijsaanbod van afgeronde onderwijseenheden op bestaande opleidingen? 

Je schrijft je in voor één route waarmee je deelneemt aan de gezamenlijke opening, key-note en twee rondetafelgesprekken van 45 minuten. 

Om interactie te verzekeren kunnen er 10 deelnemers per rondetafel route aansluiten. Wees er dus snel bij met je inschrijving, de plekken zijn beperkt!  

Let op: vol = vol. Je kunt je uiterlijk inschrijven tot 28 september 16.00 uur.  

triamfloat onderwijs

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de Meet-up, wel willen we je vragen om je afmelding uiterlijk 48 uur voor aanvang door te geven. Bij een ‘no show’ vragen wij je een donatie te doen ten gunste van een goed doel. 

Inschrijven

Helaas zijn de inschrijvingen voor deze Meet-up gesloten. Houd onze kanalen in de gaten voor meer events en Meet-ups!

Volg TriamFloat Onderwijs

Benieuwd wat de consultants van TriamFloat Onderwijs voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen?