icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Triamfloat Onderwijs

Onderwijs: vakgebied met eigen vraagstukken

onderwijs

Onderwijs is een specifieke wereld. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan gespecialiseerde deskundigen met ruime ervaring in het Onderwijs. Onze onderwijskundige experts weten wat er speelt (bijvoorbeeld qua wet- en regelgeving) en hebben kennis, expertise en vaardigheden. Het specialistenteam van TriamFloat Onderwijs is er voor de specifieke wensen en behoeften van onderwijsinstellingen.

Maatwerk en direct inzetbaar

In samenspraak met onze opdrachtgevers stemmen wij onze dienstverlening af de op de strategische, tactische en operationele vragen van het Onderwijs. Zo leveren we maatwerk. Experts weten wat er speelt in het beroepsonderwijs en zijn daarom snel op vlieghoogte om meerwaarde te kunnen bieden. Ze genieten van de afwisseling die MBO, HBO en WO bieden.

100% maatwerk

Het specialistenteam van TriamFloat Onderwijs wordt aangestuurd door Business Managers Steffi Waslander en Annick Mol. Zij bekijkt welke onderwijsexpert het beste past bij de vraag én de onderwijsorganisatie.

Detachering

Wij zijn gewend om voor een korte of langere periode aan opdrachtgevers verbonden te zijn. Ook zijn we gewend om aan grote en complexe programma’s te werken.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven

Benieuwd wat de experts van TriamFloat Onderwijs voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen?